Fysik

hjælp til...

04. marts 2010 af quik (Slettet) - Niveau: A-niveau

 hvordan finder jeg en lednings tykkelse i en spole  hvis jeg kender lednings tværsnitsarealet som er 1mm^2

og spolen har 5000 vindinger


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

A = π (d/2)2 , A = lednings tværsnitsarealet, d = ledningstykkelse (diameter af cirkulært tværsnit).


Svar #2
04. marts 2010 af quik (Slettet)

jeg vil først finde tykkelsen af ledning for at finde længden af den men jeg ved ikke hvordan ellers man vil løse den

tværsnitsarealet er 1mm i anden og der er 5000 vindinger og spolens radius er 0,7m


Skriv et svar til: hjælp til...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.