Matematik

Konstanten c

04. marts 2010 af Meandmy1 (Slettet)

En der kan huske hvordan, bestemer konstanten c når det oplyses, at f har nulpunkterne x= 2 og x= 3

Og det givet funktion er givet ved; 

f(x) = x2 - 5x + c 

Jeg har fået det til; 

L = [ 2; 4 ] 

men ved ik hvad F... jeg har lavet :/    


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2010 af Exupery (Slettet)

0=2^2-5*2+c => c=6

0=3^2-5*3+c => c=6

Så c må være lig 6.


Skriv et svar til: Konstanten c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.