Matematik

Hjælp ril procentregning. Haster !

05. marts 2010 af Usser (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvor mange gange er A større en B

A=20505.5

B=12391.4

Håber i kan hjælpe mig hurtigst muligt :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2010 af jnl123

Hvor mange gange går B op i A ?


Svar #2
05. marts 2010 af Usser (Slettet)

hvordan skal jeg så regne det ud ? det er nemlig det jeg ikke helt forstår.


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. marts 2010 af jnl123

A/B   (A divideret med B)

:)


Svar #4
05. marts 2010 af Usser (Slettet)

undskyld har formuleret det forkert, det skulle være i procent. sorry :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. marts 2010 af jnl123

( (A-B) / B )*100 = 65,48 %


Skriv et svar til: Hjælp ril procentregning. Haster !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.