Fysik

energi og lys

07. marts 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: B-niveau

gitter med 600 spalter pr. mm. afstandende er L/m= 1.20 2a1/m=0,975 2a2/m 2.84

find afbøjningsvinklerne φ1 og φ2 vha. tangens.
 

mlod*clod*(100grader-tfælles)=mvand*cvand*(tfælles-tstart)

mllod (0.100kg) clod tfælles(22.9 grader) mvand (0.200kg) cvand (4186J) tstart så der er 2 ubekendte

brug resultaterne til at beregne loddets varmefylde
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er de samme opgaver, som du startede tidligere i to forskellige tråde

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=815071 

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=814722

hvor du var begyndt at få svar. Hvorfor fortsætter du ikke diskussionen i de tråde i stedet for at lave nye tråde om det samme?


Skriv et svar til: energi og lys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.