Matematik

Hjælp til 2 opgaver :)

07. marts 2010 af Jonas2840 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej :)

nogle søde mennekser som vil hjælpe mig, med de her opgaver.

på forhånd taak :)

1) Idet f(x)= 2x + 3 og g(x) = x2 -4, skal en regneforskrift, herunder definitionsmængde, angives for hver af følgende funktioner:

(f + g)(x), (f-g)(x), (fg)(x), (f/g)(x) og (g/f)(x) det står som en brøkstegn.

Bestem funktionsværdien for x=3 for hver af funktionerne.

2) X kg kartofler koster y kr. Er x og Y ligefrem proportionale, når 1 kg kartofler koster 4,95 kr/kg.?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hold nu op med at starte nye tråde om det samme emne hele tiden.


Skriv et svar til: Hjælp til 2 opgaver :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.