Matematik

Mat A HTX eksamen maj 2009

08. marts 2010 af lolmaniac (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey ville høre om nogen har en besvarelse eller delvis besvarelse til eksamensættet her: http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Htx/090529_opgave_matA_htx.ashx

Vil rent faktisk gøre alt for at få fat i den. Det ville være til så stor gavn, og jeg vil være evig taknemmelig. Jeg har selv nogle meget fine opgaver til dansk og engelsk, så hvis i har brug for dem så sig bare til så smider jeg dem da bare op.


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. marts 2010 af Bonnie120 (Slettet)

Kunne også godt bruge det sæt..


Brugbart svar (4)

Svar #2
08. marts 2010 af Duffy

Opgave 3

a) Kan aflæses direkte af grafen for f' - figur 6.

f er voksende der hvor f' er positiv, dvs i -oo til -2 hhv 2,5 til oo.


b) Det skreverede omr. har areal

2,5
|S dx| = -(-3,85 - 11,33) = 15,18
-2


Opgave 4

a) Hældningen i A er lig med tan(10°)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2016 af frederikriber (Slettet)

#

#2

Opgave 3

a) Kan aflæses direkte af grafen for f' - figur 6.

f er voksende der hvor f' er positiv, dvs i -oo til -2 hhv 2,5 til oo.


b) Det skreverede omr. har areal

2,5
|S dx| = -(-3,85 - 11,33) = 15,18
-2


Opgave 4

a) Hældningen i A er lig med tan(10°)

Hvordan finder du frem til at monotoniforholdende der?? i opgave 3


Skriv et svar til: Mat A HTX eksamen maj 2009

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.