Engelsk

Analyse

11. marts 2010 af just568 (Slettet)

  Er der nogen der kan Analyser følgende sætning med kryds og bolle (plus de andre tegn).
Yesterday, he gaver her the most beautiful flowers in the whole village


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2010 af favl (Slettet)

"Yesterday he gave her the most beautiful flowers in the entire village."

"gave" = Verballed - bolle
"he" = Subjekt - kryds
"flowers" = Direkte objekt - trekant
"the most beautiful" = Adverbialled - kan ikke huske hvordan det ser ud...
"her" = Indirekte objekt - firkant
"Yesterday" = Præpositionsforbindelse - bølgestreg
"in the entire village." = Præpositionsforbindelse (mener jeg)... - bølgestreg, hvis det er korrekt, hehe :P

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2010 af Stygotius (Slettet)

1.   hmm, næh,  "yesterday" er ikke en præpositionsforbindelse. Hvor er præpositionen mon henne ?

-det er et tidsadverbium.

2.  " Er der nogen der kan Analyser"   næ, næ,   "Er der nogen der kan analysere..."


Skriv et svar til: Analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.