Fysik

Stående bølger - potensfunktion

11. marts 2010 af Aagaard91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej jeg har følgende sammenhæng som jeg skal få til at ligne en potensfunktion y=bx^2:

F0(grundfrekvensen)= 1 √F

                                    2L √μ

Jeg ved godt hvordan de kommer til at se ud, men er det korrekt at skrive således?:

Vi vil samtidig gerne have dette til at fungere som en potensfunktion hvor at L og F vil være x-værdien

F.eks. hvis man udtrykker det ved L og b blot er alt det andet, kommer den til at se således ud:

F0=b*L^-1


Svar #1
11. marts 2010 af Aagaard91 (Slettet)

 Har lige endnu et spørgsmål:

Rapporten har til formål at afklare bl.a. følgende:

Hvordan resonansfrekvenserne for en svingende streng indbyrdes kan relateres.

- Hvad menes der med dette?

Er det blot at frekvensen bliver ca. dobbelt så høj for hver overtone?


Skriv et svar til: Stående bølger - potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.