Biologi

Hjæææælp

13. marts 2010 af sarah0 (Slettet) - Niveau: C-niveau

2. Der er ca. 1000 kJ i et stykke drømmekage.
Hvor mange minutter skal du løbe for at forbrænde kagen, hvis du bruger 2820 kJ/time?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2010 af mathon

               t = (1000 kJ)/(2820 kJ/time) = 0,35461 time = 21 min 16,6 sek.


Svar #2
14. marts 2010 af sarah0 (Slettet)

Tak. spørgsmål 2.

Hvordan kan det være at min energibehov skal være på 9000 kJ men min er på 15.000 kJ. ALtså jeg har indtaget 15.000 kJ, og forbrændt 8.500 kJ. Jeg har 6.674 kJ til overskud. Jeg forstår det ikke!??


Svar #3
14. marts 2010 af sarah0 (Slettet)

Hjæææææææææælp...

Hvordan kan det være at min energibehov skal være på 9000 kJ men min er på 15.000 kJ. ALtså jeg har indtaget 15.000 kJ, og forbrændt 8.500 kJ. Jeg har ca. 6.000 kJ til overskud. Jeg forstår det ikke!??


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. marts 2010 af mathon

...hvad ser du i spejlet

                en splejs
eller
                særdeles fyldigtbløde former?


Svar #5
14. marts 2010 af sarah0 (Slettet)

Hva`??

Altså jeg bruger programmet www.madital.dk for at beregne min energibehov. Kan du hjælpe mig?


Skriv et svar til: Hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.