Matematik

Stamfunktion

21. marts 2010 af kump (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej :)

jeg har fået en opgave der lyder på:

Bestem stamfunktion ril funktionen
f(x)=(1/x)+2x         x>0
hvis graf går gennem punktet p(1,7)

jeg har fundet stamfunktionen F(x)=ln(x)+x2+k
 

men kan ikke komme vider :/


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Bestem k, så F(1) = 7 . Derved kommer punktet P(1,7) til at ligge på frafen for F(x).


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.