Matematik

Plizzz hjæp

23. marts 2010 af Px (Slettet)

Har problemer med en aflvering som jeg vedhæfter her inde det er opgave 4

Vedhæftet fil: Afl-24-03-2010-1f[1].pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Du har de tre sidelængder og skal bestemme arealet.

Du kan bestemme en vinkel ved cosinus-relationerne. Derefter kan du bestemme arealet ved brug af vinklen og et par sidelængder.

Alternativt kan du bruge Herons formel

en.wikipedia.org/wiki/Triangle#Using_Heron.27s_formula


Svar #2
23. marts 2010 af Px (Slettet)

Hey hvadmeddet, jeg har virkelig forsøgt og forsøgt og kan virkelig ikke finde ud af det. Du vil gøre mig ne kæmpe tjeneste hvis du kunne viste mig hvordan :( er virkelig stresset


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Prøv at følg det link jeg har givet, der står Herons formel. Der skal du bare bestemme s som er den halve sum af omkredsen. a,b og c er sidelængderne.


Svar #4
23. marts 2010 af Px (Slettet)

Tak men kan ikke finde ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. marts 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Du har siderne

a=1666
b=1661
c=1535

Der selvfølgelig alle er målt i km.

Da får du .

Da er arealet, T, givet ved

hvor enheden så er km2. Dermed er T=1.1327×106 km2.


Svar #6
23. marts 2010 af Px (Slettet)

skal man ikek bruget noget con eller sådan noget ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. marts 2010 af hvadmeddet (Slettet)

con=cosinus?

Hvis du vælger den metode, som jeg har givet skal du ikke.

Alternativt kan du som jeg har skrevet i #1 benytte cosinus-relationen til at bestemme en vinkel:

(Alle tallene i tælleren står altså i anden potens.)

Dernæst kan du bestemme arealet for en vilkårlig trekant med den normale formel


Svar #8
23. marts 2010 af Px (Slettet)

det præcis det måde jeg skal udregne det på :S men den måde kunne jeg ikke finde du af


Skriv et svar til: Plizzz hjæp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.