Fysik

knorr?

25. marts 2010 af aaaaaz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan regner man knorr i radioaktiv henfald? hvad skal man kende


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er knorr?


Svar #2
25. marts 2010 af aaaaaz (Slettet)

Henfaldskonstanten vil jeg tro.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2010 af mathon

       N = No·e-k·t

       k = ln(2)/T½          du skal kende T½


Svar #4
25. marts 2010 af aaaaaz (Slettet)

 Det har jeg ikke. Jeg har nogle resultater af et forsøg. T 1/2 skal nemlig også udregnes i næste opgave


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2010 af mathon

    No/N = ekt

   ln(No/N) = k·t

   k = ln(No/N) / t                        beregn k ud fra dine måledata (t,N)


Skriv et svar til: knorr?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.