Fysik

Omregning

02. april 2010 af Devy (Slettet)

Hvordan omregner man trykket  1,025 *10N/cm^2 til Pa?

1.025/10000•10
=0.001025 N/m^2
=0.001025 Pa
 

ka' det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

1 cm2 = (1 cm)2 = (10-2 m)2 = 10-4 m2 , så

1 cm-2 = 104 m-2 og dermed

1,025•10 N(cm-2) =1,025•10•104 N m-2 = 1,025•105 N m-2 =1,025•105 Pa


Svar #2
02. april 2010 af Devy (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.