Matematik

K-System

04. april 2010 af patrick8 (Slettet)

56:

Jeg har brug for hjælp til noget kordinatsystem HAR VIRKELIG BRUG FOR HJÆLP ELLERS RYGER JEG I

HJÆLPEKLASSE SOM JEG IKKE VIL ... hjælp mig

det første styk: Tegn linjen, der går gennem (-1,6 og (8,-3)

A) hvilke punkter skærer linjen akserne?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

57:

tegn linjen der går gennem (4,-3) og har et hældningstal på 1½ .

A) i hvilke punkter skærer linjen akserne?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2010 af mathon

tegn linjen gennem de to punkter
og forlæng linjen til skæring med akserne
..............

til kontrol
                x-aksen skæres i (5,0)
                y-aksen skæres i (0,5)


Svar #2
04. april 2010 af patrick8 (Slettet)

tak for det !!... hjalp mig meget .. super beskrivelse


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2010 af mathon

57:

              y = (3/2)·x + b gennem (4,-3)

              -3 = (3/2)·4 + b

               b = -3-6 = -9
hvoraf

               y = (3/2)x - 9

skæring med x-aksen kræver y = 0
skæring med y-aksen kræver x = 0


Skriv et svar til: K-System

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.