Fysik

Frekvens og bølgelængde

06. april 2010 af Susina (Slettet) - Niveau: B-niveau

Langbølgesenderen i Kalundborg udsender radiobølger med bølgelængden 1200 m. Hvilken frekvens sender den på?

Danmarks Radios program 3 sender i FM-båndet på 92 MHz. Hvilken bølgelængde svarer det til?

Vær sød at hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af mathon

    du fik jo f•λ = c
    i
    www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx
 

       f = c/λ

      λ = c/f


Skriv et svar til: Frekvens og bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.