Studiejob

Job i Bakken eller tivoli

07. april 2010 af naba15 (Slettet)

Er der nogen der arbejder i Bakken eller tivoli, for kunne virkelige godt tænke mig at prøve at arbejde der, men jeg ved ikke hvordan jeg kan få et job der.?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. april 2010 af Moderatoren

Dette er til tivoli:

http://www.tivoli.dk/composite-3477.htm

Det er gjorde var at gå ind på www.google.dk og søgte på "job i tivoli københavn". Første link det gav er det jeg har givet dig.

For at finde til bakken skal du gøre det  samme. (Men husk ikke skriv i tivoli, men i stedet på bakken)


Svar #2
17. april 2010 af naba15 (Slettet)

Ejj tusind taaak... :D

det vil jeg prøve :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. april 2010 af iinnaj (Slettet)

jeg har arbejdet på Bakken i 3 år.

Jeg søgte også til tivoli, men der skulle man til en slags audition og lave samarbejdsopgaver med andre jobsøgende en hel weekend.

På bakken er der mange små firmaer, som har 1, 2 eller flere forlystelser og boder, og derfor arbejder du selvfølgelig kun i de forlystelser som dit frma har, men i tivoli er det mere bredt, og der er mulighed for flere forskellige ting.

Men jeg er ihvertfald glad for jeg valgte at arbejde på Bakken, det var rigtig hyggeligt, også udenfor arbejdstiden. Prøv firmaet stefansen, de har mange boder og forlystelser, og tilmed en bar, så der er mange muligheder.

På bakken bliver vagterne lagt en uge frem i tiden, og det er muligt at få alle de timer man vil have mere eller mindre.

Tivoli har mere travlt end bakken og de skal have uniformer på osv.

Men det er jo smag og behag.

god søgning...


Brugbart svar (2)

Svar #4
19. april 2010 af iinnaj (Slettet)

Jeg har arbejdet på Bakken i 3 år. Det er et dejligt sted.

Der er mange små firmaer på bakken så undersøg hvilke forlystelser og boder de har inden du søger, alt efter hvad du gerne vil.

Jeg har arbejdet sammen med nogle stykker der tidligere har arbejdet i tivoli, og de sagde at de syntes at det er bedre at arbejde på bakken, fordi der ikke altid kommer lige så mange mennekser, og derudover skal man have uniform på i tivoli. Til gengæld har tivoli flere forlystelser og boder at arbejde i, da alle bare går under "tivoli" og ikke består af små firmaer.

At bakken består af små firmaer, gør også at der opstår konkurrence firmaerne imellem, hvilket betyder at "varene" skal "sælges" til besøgende.

Jeg arbejde ved stefansens, og de er et af de største firmaer med mange muligheder. desuden bliver vagtplanen lavet uge for uge og der er mulighed for at få alle de vagter du vil have, dog max 12 timer om dagen ;) stil endelig flere spørgsmål... '

´vh


Brugbart svar (2)

Svar #5
24. juli 2011 af idapr (Slettet)

Hej

Det lyder godt

Hvordan finde man stefansens.

vh


Skriv et svar til: Job i Bakken eller tivoli

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.