Matematik

Koordinatsæt help !

12. april 2010 af Px (Slettet)

Bestem koordinatsættet for hvert af de punkter på grafen for funktionen f(x) = x^3-x+1, hvordi tangenten er parallel med linjen y = 2x+5

HEEEEEEEEEEEEEELP !


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2010 af peter lind

Hvis tangenten er parallel med linjen skal de have samme hældningskoefficient. Det betyder at x koordinaten til punkterne skal opfylde ligningen f'(x) = 2


Svar #2
12. april 2010 af Px (Slettet)

Tusind tak !! :D


Svar #3
12. april 2010 af Px (Slettet)

Men har små problemer med at udregne sådan noget :S

- Tænkte på om du kunne hjælpe mig ?


Skriv et svar til: Koordinatsæt help !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.