Biologi

Genotyper

14. april 2010 af SachaMelanie (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej igen allesammen. jeg ved at smilehuller dominerer over ingen smilehuller, betyder det så at man ikke kan have genotypen Dd hvis man ikke har nogle smilehuller?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. april 2010 af Heisa (Slettet)

Lige præcis :)

Hvis genotypen indeholder D, vil personen altid få smilehuller, da dette er dominerende som du selv skriver.

Dd= smilehuller

DD= smilehuller

dd= ingen smilehuller


Svar #2
18. april 2010 af SachaMelanie (Slettet)

TAK! (:


Skriv et svar til: Genotyper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.