Matematik

Isolerer q

14. april 2010 af JensJense (Slettet)

Hvordan isoleres q?

L=q/c*v


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2010 af Marjo (Slettet)

 q= L*c*V


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2010 af Proprium (Slettet)

Mener du L=q/(c·v)? Hvis ja, fås:

L = q/(c · v) ⇔

L · c · v = q


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2010 af utdiscant (Slettet)

Har du

eller


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2010 af Proprium (Slettet)

#3 Hvordan skriver du det som brøker? Jeg er meget lidt teknisk, men synes, det bliver mere overskueligt sådan.


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Formlerne i #3 er, så vidt jeg forstår, skrevet med hjælp af LaTex. Men hvis folk ville lære at bruge parenteser ordentligt, er den anden formatteringsmåde jo fuldt anvendelig. Som formlen er skrevet i #0 kan den kun forstås som ligning nummer 2 under #3's indlæg


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. april 2010 af utdiscant (Slettet)

<???equation> L = \frac{q}{cv} </???equation>

hvor du fjerner ???

Der er meget mere her http://en.wikibooks.org/wiki/LaTeX/Mathematics


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. april 2010 af Proprium (Slettet)

#6 Jeg tror bare, jeg dropper det, hehe. Det lyder for indviklet. Men tak. ;)


Skriv et svar til: Isolerer q

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.