Studievejledning

Matematik B - Turbo kursus

16. april 2010 af Mariehønne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg står i en lidt dum situation. Jeg har besluttet mig for at starte på sambas på RUC, hvor det kræver matematik B. Jeg ved man stadig kan nå det i sommerferien, men har længe haft planer om en rejse, som er købt og betalt. Jeg ville derfor gerne starte på et lyn kursus hurtigst muligt her april/maj/juni. Jeg rejser midt juli, så jeg skulle gerne have bestået her. Er der nogen der kan hjælpe mig? Jeg bor i Nordsjælland, så det skal helst være i dette område, men er parat på at rejse langt og knokle hårdt. Jeg vil bare have det matematik overstået.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2010 af eksamenshajen (Slettet)

Din eneste mulighed for tilmelding efter januar (og før sommeren med de GSK hold du selv omtaler, som du forøvrigt også snart skal melde dig til, hvis du skal tage dem), er selvstudium på flex, via KVUC. Der er kun online undervisning, så du skal nok gøre lidt ekstra for det.

Desværre er du også for sent ude med flex, da du skulle være tilmeldt  inden første marts, men måske kan du foreslå dem, om du må få en dispensation for tilmeldingsfristen, hvis du kontakter dem, og afleverer alle opgaver i en fart etc, så kan du måske få lov til at gå til eksamen alligevel i juni .

http://www.kvuc.dk/


Skriv et svar til: Matematik B - Turbo kursus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.