Matematik

Tangentligning :O?

18. april 2010 af Majaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kender formlen for tangenligningen, men jeg ved ikke hvordan jeg finder de andre varible :S.

Jeg har brug for hjælp. Opgaven er vedhæftet.

tak

Vedhæftet fil: FUNKTION.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2010 af mathon

   f '(x) = 3x2 - 6x - 9

   beregn  
               f '(2)
         og
               f(2)
  


Svar #2
18. april 2010 af Majaaaaa (Slettet)

Tak men jeg forstår ikke differentielregning, derfor har jeg brug for hjælp. Altså måske til at gå i gang, selvom du skriver beregn f´(2) så ved jeg ikke hvad man skal gøre :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2010 af mathon

...se første linje


Svar #4
18. april 2010 af Majaaaaa (Slettet)

I dont understand but thanks


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. april 2010 af mathon

       f '(2) = 3·22 - 6·2 - 9

      f(2) = 23 - 3·22 - 9·2 + 6

som indsættes i den dig velkendte tangentformel


Skriv et svar til: Tangentligning :O?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.