Matematik
Hjælp
18. april 2010 af
Majaaaaa (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Jeg forstår ikke opgaven :(
Vedhæftet fil: Funktioon.jpg
Svar #1
18. april 2010 af NejTilSvampe
sæt k=10
y = x(10-x)
find grafens skæring med x-aksen.
0 = x(10-x) => x = 0 v 10
0 og 10 er dine grænser i det bestemte integral.
b)
integralet er lig 100 dvs :
∫0k x(k-x) dx = ∫0k(kx-x2)dx = 100
løs for k.
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
