Biologi

kalorieforbrændning

19. april 2010 af G-Money bank (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Alle

Kan man godt beregne kalorieforbrænding hvis man kender puls tal, alder, vægt, BMI osv.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2010 af roterendefisikasketten (Slettet)

Man kan lave et estimat, ja, men en præcis beregning er det jo ikke...


Svar #2
19. april 2010 af G-Money bank (Slettet)

hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2010 af roterendefisikasketten (Slettet)

I mit materiale fra tidligere på studiet har jeg følgende:

Basalstofskifte(Kj/time) = 2 * vægt (kg) +145, eller en mere nøjagtig:

Basalstofskifte (MJ/døgn)=0,058* FFM+0,026*FM-0,018*alder+0,615*køn + 3,322, hvor

FFM = fedt fri masse

FM = fedt masse

Køn : Mand = 1, kvinde = 0

Men en formel, hvor man lige præcis har dine ting med, har jeg ikke...


Skriv et svar til: kalorieforbrændning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.