Matematik

isolering

19. april 2010 af SashaH (Slettet)

Hej.. jeg har brug for hjælp, til at være sikker på en isolering.

Jeg har formelen T = 2*3,14 * kvadratroden af L / G.

Hvis jeg skal isolerer L, så det er den eneste der står på højre side af lighedstegnet, hvad hedder formelen så?

På forhånd tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Din formel er åbenbart

T = 2π √(L/G) .

Kvadrer ligningen og isoler L :

T2 = 4π2 L/G ⇒ L = GT2/(4π2)


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.