Matematik

Omskriv regneforskrift til f(x) = b ∙ ax

21. april 2010 af marne (Slettet)

Hey peops :D

Jeg er kommet lidt i problemer med følgende opgave!?

Omskriv foreskriften F(x) = 2,4 · x – 1,2 til en funktion på formen f(x) = b · a^x

På forhånd TAK...


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2010 af mathon

     F(x) = 2,4·x-1,2 = 2,4·e-1,2·ln(x) = 2,4·(e-1,2)ln(x) = 2,4·0,301194ln(x)

ln(x) er en variabel, som man lige så god kunne skrive som x

hvoraf

                     2,4·0,301194x


Skriv et svar til: Omskriv regneforskrift til f(x) = b ∙ ax

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.