Matematik

h(x)=f(g(x))

21. april 2010 af xerox (Slettet) - Niveau: A-niveau

angiv de 2 funktioner t og g således at h(x)=f(g(x))

h(x)=(6x+1)4

h(x)=log(x2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Mener du "angiv de to funktioner f og g ..." ? Se på, hvorledes funktionerne er sammensat; se på, hvordan man skal regne funktionsværdierne ud ifølge forskrifterne:

1. f(x) = x4 , g(x) = 6x+1

2. f(x) = log(x) , g(x) = x2


Skriv et svar til: h(x)=f(g(x))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.