Matematik
procentregning...
01. marts 2005 af
Elfina (Slettet)
En funktion f er givet ved F(x)= 2x^3-17x^2+40x , x tilhører [0;5]
Løs ved beregning ligningen f(x)=5x
er der nogen der lige kan fortælle mig hvordan man gør det. Det det x ved 5 tallet forvirrer mig lidt
takker elfina
Løs ved beregning ligningen f(x)=5x
er der nogen der lige kan fortælle mig hvordan man gør det. Det det x ved 5 tallet forvirrer mig lidt
takker elfina
Svar #1
01. marts 2005 af Epsilon (Slettet)
Jeg kan ikke umiddelbart se, hvad det har med procentregning at gøre. Hvorom alting er, du skal løse ligningen
f(x) = 5x
hvor
f(x) = 2x^3 - 17x^2 + 40x, x E [0;5]
Tydeligvis er x=0 en løsning. Eventuelle andre løsninger kan da findes ved at betragte en relevant andengradsligning.
//Singularity
f(x) = 5x
hvor
f(x) = 2x^3 - 17x^2 + 40x, x E [0;5]
Tydeligvis er x=0 en løsning. Eventuelle andre løsninger kan da findes ved at betragte en relevant andengradsligning.
//Singularity
Svar #2
01. marts 2005 af Elfina (Slettet)
ja okay, det hjalp mig ik det vilde desværre. Hvordan kan jeg ved beregning løse ligningen..?
Skriv et svar til: procentregning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
