Fysik

SI-enheder

25. april 2010 af IndiaDesi (Slettet)

hej. hvad er SI-enheden for: w/v ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. april 2010 af window (Slettet)

W er enhed for effekt, p, og V er enhed for spænding, U:

P = U * I   hvor: [P] = V*A     <=> A = W/V

A: ampere, SI-enhed for strømstyrke


Skriv et svar til: SI-enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.