Fysik

udledning af henfaldsloven

26. april 2010 af StephanCarlsen (Slettet)

hvorfor kan man bare gøre sådan her :

delta N/delta t = -k*N

N´(t) = -k*N

N´(t) = N0*e^-k*t


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af mathon

aktiviteten
er defineret som
      
                            A(t) = -dN/dt
hvoraf
                            A(t) = -d(No·e-kt)dt = -(No·e-kt)·(-k) = -(-k)·N = k·N


Svar #2
26. april 2010 af StephanCarlsen (Slettet)

forstår det stadig ikke :(

- det er en opgave hvor man skal udlede henfaldsloven


Skriv et svar til: udledning af henfaldsloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.