Fysik

strømm

26. april 2010 af camillaa23 (Slettet)

En konstans strøm I går gennem en ledning

a) der passerer en ladning på 29c gennem et tværsnit af ledningen på 45s beregn strømmen I

b) strømmen gennem en anden ledning er I=0,045A beregn størrelsen af den ladning Q der passerer et tværsnit af ledningen på 4,5min  


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Kunne du ikke prøve at give opgaverne en mere meningsfuld titel end bare "strøm". Nu har du lige lavet 4 opgaver, ganske vist forskellige, men med den samme titel. Det gør det forvirrende for andre, der vil hjælpe, at holde rede på, hvilke af opgaverne man har kigget på.


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. april 2010 af mathon

a)
        I = Q/t = (29 As)/(45 s) = 0,6444 A

b)
        Q = I·t


Skriv et svar til: strømm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.