Matematik

opgave 1

27. april 2010 af harbour (Slettet)

betsem en stamfunktion til følgende funktioner: med og uden cas.

f(x) = 27

g(x) = 2x +3
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2010 af PeterValberg

F(x) = 27x + k1     (hvor k1 er er integrationskonstanten)

G(x) = x2 + 3x + k2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: opgave 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.