Matematik

Problemregningsopg. I tvivl?

29. april 2010 af Arkimedesanton (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Ole går til ridning 2 gange om ugen. Og han har sin hest opstaldet i bås.

Info: Bås. Hesten står bundet: 1201 kr. pr. måned

Boks. Hesten går frit:  1587 kr. pr. måned

Ridning:

1 gange om ugen          45 kr. pr time

 flere gange om ugen    35 kr. pr. time

1. Hvor meget skal Ole betale for en måned hvis han går til ridning 8 gange - 1 time pr. gang?

Er det ikke: 8 x 35 + 1201=1481

2. Hvor meget koster det MERE om måneden, hvis hesten står i boks, og Ole kun går til ridning 1 gang om ugen i 4 uger-1 time pr. gang?

Er det ikke: 45 x 4+1587=1767

3. Beregn hans samlede årlige udgift, når hesten står i boks.Og han går til ridning en gang om ugen i 42 uger:

Er det ikke: 42x45+1587x12=20934 kr. TROR DET ER FORKERT..DA DET ER 42 uger!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

1. ser rigtigt ud.

2. Spørgsmålet er, hvor meget koster det MERE , så du skal beregne forskellen fra svaret i spm 1.

3. ser rigtigt ud.


Svar #2
29. april 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Okay. Mange mange tak :D Det var helt seriøst også det jeg tænkte. Men what' the heck? :D 


Svar #3
29. april 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

Men 3'eren er den rigtig. Jeg havde forventet forkert.


Skriv et svar til: Problemregningsopg. I tvivl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.