Fysik

varmestråling i en luftballon.

29. april 2010 af naarp1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal bestemme varmestrålingen i en luftballon, der har holdt sig svævende i 2.30 min. Den har en brændsel med ombord der har en brændeværdi på: 30*106 J/kg.

Jeg har fået at vide at jeg skal bruge formlen:

P=E/t

Men problemet er at når jeg så finder varmestrålingen er at den er for lille i forholdet til den varme der kommer ud fra ballonen. Hvis det jeg har fået er rigtigt, kan ballonen overhovedet ikke svæve, men har jo udført er forsøg med den, hvor den svævede.

Hvad gør jeg forkert?

Pind=217 W

pud=846 W


Skriv et svar til: varmestråling i en luftballon.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.