Andre fag

Matematik eksamen (Spørgsmåler, hjælp tak) Haster!

01. maj 2010 af aquaf (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg skal op til problemregning i matematik (eksamen)

Jeg har nogle papirer (problemregning) fra termins/skole,  som jeg øver mig i. Jeg har hele facit/svarene skrevet ind i mit hæfte, men jeg har ikke skrevet spørgsmålerne ned ligesom det her:

1) 1.1 "Spørgsmål - Hvordan regner man det her ud?"

2) 1.1 "Mit svar + hvordan man regner det ud"             <--- = Det jeg kun har skrevet

Eksempel:

1) 1.1 Hvor gammel var Hans i 1930                              <--- = Det er spørgsmålet

2) 1.1 Alder af Hans: 2010-1930                         =             80 år gammel.                <-- = Mit svar               

Grunden jeg spørger er, fordi det er nemmere for mig, at huske hvis man skriver hele spørgsmålerne på en side, så jeg kan skifte til den side hvor jeg kan se alle spørgsmålerne og over til den anden side (facit). Så man ved hvordan man regner tingene ud. Uden spørgsmålerne bliver siden ikke til noget, hvis i forstår hvad jeg mener.

Som jeg tror, må man ikke have sine spørgsmål papirer til problemregning, ikke? Så den methode, jeg skrev må man det, hvis jeg skriver spørgsmålerne ned i mit hæfte?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2010 af Mariekc (Slettet)

 Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår dit spørgsmål men jeg ville bare skrive det ned sådan her:

1.1 Hans er 2010-1930 = 80 år gammel (Du kan også sagtens skrive "alder af Hans;")

Ikke noget med at skrive spørgsmålet ned i svaret også - det står jo allerede i opgaven.

Det skal lige siges at vi i min klasse ca. har lavet en problemregning om måneden de sidste 3 år :)


Skriv et svar til: Matematik eksamen (Spørgsmåler, hjælp tak) Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.