Matematik

angiv værdi af x for f(x)=0

02. marts 2005 af Atky (Slettet)
har grafen p(x)-3x^3-4x^2-5x-18
man ved at grafen går igennem (-2,0)
angiv x for f(x)=0 jo logisk at det må være -2 at da det er y = 0 vi skal finde, må det være -2, da den skærer i -2,0, men er der ikke en bedre måde at forklare det på en evt. udregning.

Svar #1
02. marts 2005 af Atky (Slettet)

nogen bud?

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2005 af Lurch (Slettet)

sæt din x værdi ind i p(x) og se om det går op. så har du vist det matematisk

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2005 af Lurch (Slettet)

Derudover kan du udføre polynomiers division og få en andengradsligning, hvis løsninger du kan finde ved normale metoder

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2005 af Duffy

(-3*x^3-4*x^2-5*x-18)/(x+2) =

-3*x^2+2*x-9 (har D
Dvs

L = {-2, 1/3+1/3*I*26^(1/2), 1/3-1/3*I*26^(1/2)}



Duffy

Svar #5
02. marts 2005 af Atky (Slettet)

polynomiers division hvad er det nu det er

Svar #6
02. marts 2005 af Atky (Slettet)

ahh ok thx

Svar #7
02. marts 2005 af Atky (Slettet)

L = {-2, 1/3+1/3*I*26^(1/2), 1/3-1/3*I*26^(1/2)} forstår ik helt hvad du gør der

Svar #8
02. marts 2005 af Atky (Slettet)

og D<0 så brude den jo ik have nogle rødder :(

Skriv et svar til: angiv værdi af x for f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.