Matematik

HJÆLP til matematik B

02. maj 2010 af Sytten17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen :)

Jeg sidder her med nogle opgaver som irriterer mig grænseløst... Måske er jeg derfor så heldig, at der sidder nogen af jer derude, som kan løse problemerne for mig. :)

På forhånd tusind tak!
(det skal lige siges, at når jeg laver en skråstreg (/) så betyder det, at det er en brøk. fx 1/2 = en halv. )

Opgave 813:


En funktion er givet ved f (x)= (x-1)/(x+2)

Hvilke x-værdier kan man ikke sætte ind?
Bestem funktionsværdierne af x = -3, -1, 0, 1, 2.
Løs ligningen f(x) = 3
Hvilket tal kan ikke være funktionsværdi?
Angiv Dm(f) og Vm(f).

Opgave 1055:

En bil anskaffes i 1999 for 105.000 kr og sælges i 2004 for 55.000 kr. med hvor mange procent er bilens værdi aftaget om året?

Opgave 1079:
Angiv i hvert af de følgende tilfælde mulige antal løsninger til ligningen: b*ax = cx + d

når:
1) a > 1, b > 0, c < 0 og d vilkårlig
2) 1 > a > 0, b > 0, c > 0 og d vilkårlig
3) a > 1, b > 0, c > 0 og d vilkårlig
4) a > 1, b > 0, c > 0 og d vilkårlig
5) 1 > a > 0, c < 0 og d vilkårlig


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2010 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=840491


Skriv et svar til: HJÆLP til matematik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.