Matematik

diffierentier

02. maj 2010 af sapcool (Slettet)

Nogle der kan hjælp mig med at  diffierentier: A(h) = (20 - 2*h)*h = 20h - 2h2

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2010 af Druesukker (Slettet)

A(h)'=1*20h1-1-2*2h2-1 -->

A(h)'=20-4h


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2010 af nisse_manden (Slettet)

#druesukker

måden der bliver regnet på der er rigtigt, men skriv ikke 1*20h^1-1 da hvis noget bliver oplyftet i nul

altså x^0 vil altid være 1!


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2010 af Druesukker (Slettet)

h bliver netop 1, det er derfor at man undlader h'et, så det kun bliver 20.

A(h)'=1 * 20 * h1-1 - 2 * 2 * h2-1  -->

A(h)'=1 * 20 * h0 - 2 * 2 * h1   -->

A(h)'=1* 20 * 1 - 2 * 2 * h  -->

A(h)'=20 - 4h

Ok?


Skriv et svar til: diffierentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.