Dansk

Kommentar.... McDonald's ansatter er vinder eller tavere

05. maj 2010 af skovbakkerne - Niveau: 9. klasse

 Hej jeg sidder lige og skal skrive en kommentar til en tekst. Men ved ikke helt om det er det rigtige jeg gør. Nogle som kan hjælpe meget hurtigt..... i; 

Her er hvad jeg har skrevet indtil videre. 

5 Hvem vinder?

Jeg syntes det det er en rigtig god ide McDonald’s har.
Ved at ansætte folk med anden etnisk baggrund end dansk, kommer de til at føle sig mere integreret.
Bare det at have en handicap, på arbejdets marked er rigtig godt. Så kan de også tjene penge, ligesom alle andre.
Også det med at have en ansat med, som har en plet på straffeattesten. Det jo endnu støre, da der ikke er så mange arbejdes pladser der gider have en med, som har en plet på straffeattesten.
Det er en kæmpe ting McDonald’s gør. Derfor syntes jeg de er vindere.

Der skal ikke være nogen forskel på om man hedder Mustafa eller svend. Men problemet i dag er bare, hvis man hedder Mustafa og søger job, og man har taget en student eksamen og har de bedste karakter. Så vælger de stadig Svend som kun har taget grundskolen.
Det syntes jeg ikke er fair. Det er jo en kæmpe overtrædelse for menneskerettigheden.
Men det er også der McDonald’s gør en forskel, de vælger den bedste, frem for at vælge ham der er 100 % dansk. Det er endnu et tegn på at de er vindere ikke tabere.

McDonald’s fortjente at få den pris. De gør det rigtige, de dømmer ikke folk på udsende eller
på religion. Jeg tror det ville gavne McDonald’s at indrykke en annonce. Da der sikkert også er mange som ikke lige har hørt om hvad andre folk syntes om dem, og at det er et rigtig godt sted, selvom du er udlænding . Tror særdeles også på de fleste vil give mig ret i det jeg skriver, at de gør det rigtige. 


Svar #1
05. maj 2010 af skovbakkerne

 Nu har jeg lavet den lidt om igen....


5 Hvem vinder?

Jeg syntes det det er en rigtig god ide McDonald’s har.
Ved at ansætte folk med anden etnisk baggrund end dansk, kommer muslimmerne til at føle sig mere integreret, og det er en rigtig god ting, da der er mange der siger de ikke er.
Men hvordan kan de blive det? Hvis der ikke er nogen arbejdes pladser der gider have dem.
En ting er det alt for latterligt dem der ikke gider det. Selvom de er muslimmer er de lige så gode mennesker som vi er. Selvom han hedder Mustafa kan det da godt være han snakker perfekt dansk. Derfor syntes jeg det er en latterlig ting ikke bare at ansætte dem.
Bare det at have en handicap, på arbejdets marked er rigtig godt. Så kan de også tjene penge, ligesom alle andre. De vil også føle sig mere, mindre handicappede hvis de havde et arbejde.
Også det med at have en ansat med, som har en plet på straffeattesten. Det jo endnu støre, da der ikke er så mange arbejdes pladser der gider have en med, som har en plet på straffeattesten. Fordi de er bange for dem. Men hvis de ikke kan få et arbejde kommer de aldrig udenom at stjæle, begå tyveri og så videre. De tjener ingen penge, derfor gør de sådan noget dumt.
Det er en kæmpe ting McDonald’s gør til forskel, frem for andre arbejde pladser.
Derfor syntes jeg de er vindere.

Der skal ikke være nogen forskel på om man hedder Mustafa eller svend. Men problemet i dag er bare, hvis man hedder Mustafa og søger job, og man har taget en student eksamen og har de bedste karakter. Så vælger de stadig Svend som kun har taget grundskolen.
Det syntes jeg ikke er fair. Det er jo en kæmpe overtrædelse for menneskerettigheden.
Men det er også der McDonald’s gør en forskel, de vælger den bedste, frem for at vælge ham der er 100 % dansk og er helt rent o.s.v. Og det er rigtig, rigtig, rigtig godt, både for deres ry, men også for menneskerne.
De er værdsat for det de gør og kan. Der er ingen problemer hos McD, de gør deres bedste, og derfor syntes jeg ikke folk skal se ned på dem, eller sige dårlig ting om dem. Alle andre arbejdes pladser burde blive ligesom McD, der tænker på alle mennesker og ikke kun danskere, men også muslimer, og handicappede. Det er det Denmark har brug for. Jeg tror også det ville hjælpe på alt det ballade der er i Denmark lige nu. Alle udlægning som nu bor i Denmark, det er en meget lille del af dem som arbejder, og derfor bliver de nød til at stjæle eller på anden vis skaffe penge.

McDonald’s fortjente at få den pris.
De gør det rette, de dømmer ikke folk på udseende eller på deres religion. De tager bare dem der er bedst, om dem der virkelig vil jobbet.
Derfor tror jeg også det ville gavne McDonald’s at indrykke en annonce. De vil måske opnå at der er mange mennesker der vil, se positivt på det som jeg gør, og det ville være rigtig godt. Men der vil selvfølgelig altid være nogen som ville syntes det stadig er noget pis at gøre. Men der tager de fejl.
Selvom man hedder Muhammed eller Birthe, så kan du være sikker på du er velkommen til at arbejde i McD hvis de søger medarbejde. Tror særdeles også på, de fleste vil give mig ret i det jeg skriver, at de gør det rigtige, og det ville gøre Denmark til et bedre sted hvis alle arbejdspladser gjorde sådan.

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. maj 2010 af GanqzzterG (Slettet)

Det er rigtig Godt!


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. maj 2010 af magnusloev

Det er squ da fra i dags 9. klasse eksamen. ;D


Svar #4
05. maj 2010 af skovbakkerne

Super GangzzterGF

-Magnus, shhh i; ja det er det. hahaha :P 


Brugbart svar (2)

Svar #5
06. januar 2011 af piabing

 hvad fik du får den?


Brugbart svar (5)

Svar #6
06. januar 2011 af piabing

altså karakter?


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2015 af Lysset

Hvilken karakter fik du for den?


Skriv et svar til: Kommentar.... McDonald's ansatter er vinder eller tavere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.