Fysik

Mindste værdi (haster meget)

05. maj 2010 af lifeisstrange (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, så prøver jeg igen for håber virkelig jeg kan få et par hints til følgende opgave. Jeg har prøvet og prøvet for at gennemskue den, men det er simpelthen ikke lykkes mig. Opgaven har deadline på fredag så håber virkelig der er nogen der kan hjælpe ...det ville være alle tiders ...På forhånd tak for hjælpen:

-Opgaven er vedhæftet filen.

a) De kræfter på figur 1 er:

FN = -Ft og Ft = m*g

men hvordan finder jeg den mindste værdi af F? Er det så bare: Ft = m*g = 2000* 9.82 = 19,6 ...Kan det passe?

Vedhæftet fil: Opgave_1.pdf

Skriv et svar til: Mindste værdi (haster meget)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.