Matematik

opstil en model

09. maj 2010 af hjælp, tak :) (Slettet)

Jeg skal femstille en modelud fra disse oplysninger

tabellen viser antal laks iperioden15 apriltil15 septebmer forhvertafårene 2002-2005

år       2002 2003 2004 2005

antal   82     123  191  259

N er antal fangede laks i perioden 15apilril 15 september. deteren lineærfunktionen af tiden t (målt i antal år efter2002)

Lidt lost!

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2010 af Isomorphician

Brug regression


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2010 af bolani (Slettet)

Ved linær regresion fås:

a = 59,9

b = 73,9

for y = ax+b

model: y = 59,9x + 73,9


Svar #3
10. maj 2010 af hjælp, tak :) (Slettet)

Ah smart smart, jeg havde ikke tænkt på at bruge cas. Mange tak til jer begge


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2010 af bolani (Slettet)

Velbekomme


Skriv et svar til: opstil en model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.