Fysik

Hastighedsgraf og stedgraf?

10. maj 2010 af 1g (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

I det samme tidsinterval får jeg ved stedgrafen v0=0,594, og i samme tidsinterval får jeg v0=0,94 i hastighedsligningen.

Hvis jeg indsætter t=1 i hastighedsgrafen, bliver hastigheden lig med v0=0,594.

Er det rigtigt? Jeg skal nemlig sammenligne v0 med hinanden i sted- og hastighedsfunktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2010 af bolani (Slettet)

det samme tidsinterval får jeg ved stedgrafen v0=0,594, og i samme tidsinterval får jeg v0=0,94 i hastighedsligningen.

hvad mener du? kan du forklare dig bedre


Skriv et svar til: Hastighedsgraf og stedgraf?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.