Fysik

haster:(

14. maj 2010 af iran (Slettet)

vi har lavet et forsøg med fjeder og lodder.

To af spm. lyde sådan her.

-vis at følgende må være opfyldt : m * a = k * x

-vis at følgende må være opfyldt : m * x'' (t) = k * x


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det sidste spm. følger af det første; men I må jo have lavet nogle målinger, der kan bruges til at eftervise, at disse relationer er opfyldt.


Svar #2
15. maj 2010 af iran (Slettet)

ja det har vi. men hvordan kan eftervise det, med mine målinger?  vi har lavet 3 forsøge med forskellige lodder, og 3 andre forsøge hvor vi skulle måle tiden for 20 svingninger.


Svar #3
15. maj 2010 af iran (Slettet)

hvordan kan jeg finde fjederkonstant, når jeg har m-lod, T20 og T målt.

fx:

 masse lod= 50 g

T 20 = 12,98

t målt= 0,65


Skriv et svar til: haster:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.