Matematik

værdier for tallet k

07. marts 2005 af millie (Slettet)
Bestem de værdier af tallet k, for hvilke

integrale tegn i intervallet k og 0
(2x-3) dx = 0

Jeg mangler et hint..

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2005 af sigmund (Slettet)

Du udregner integralet af 2x-3 fra k til 0. Dette sætter du så lig nul, og løser den fremkomne ligning.

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2005 af Duffy

I intervallet fra 0 til k er der 2 løsninger:

k
S(2x-3) dx = 0
0


k=0 v k = 3



Duffy

Svar #3
07. marts 2005 af millie (Slettet)

ok tak for hjælpen... har regnet den nu

Skriv et svar til: værdier for tallet k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.