Matematik

trekanter

20. maj 2010 af rnadal (Slettet)

om en trekant ABC oplyses at C er stump, a = 5, b = 8 og trekantens areal er 10. Jeg skal bestemme C

hvordan gør jeg det ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2010 af NejTilSvampe

 ½a*b*sin(C)=10

løs for C.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2010 af mathon

og
        90º<C<180º

NB!
        sin(180º-V) = sin(V)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2010 af NejTilSvampe

 ah ja, godt set #2, pas på sinusfælden! :D


Svar #4
23. maj 2010 af rnadal (Slettet)

hvordan bestemmer jeg så sin(C) ???


Skriv et svar til: trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.