Matematik

Mat A, diff. Isolere X

23. maj 2010 af lillyjan (Slettet)

Hej!

Nogle venlige mennesker herinde der kan det her: Opgave 13 (i matematik A august 2008)

f``(x)= 2/ kvadratrod X - X=0            isolere x

det er for at bestemme monotoniforhoden..

På forhånd tak ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. maj 2010 af mette48 (Slettet)

2/ kvadratrod X - X=0                  z=√x     x=z2

2/z-z2=0                                       ganger med z

2-z3=0

z3=2

z=3√2

x=(3√2)2


Skriv et svar til: Mat A, diff. Isolere X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.