Engelsk

Karakter vægt?

28. maj 2010 af æblemm (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle sammen, er lidt forvirret over hvordan stx engelsk B niveau faget vægtes . Jeg har nu fået 2 årskaraktere og snart et eksamenskarakter, har kigget lidt på hvordan mit snit kommer til at se ud, og forstår ikke hvorfor både skriftlig og mundligt årskaraktere samt eksamen hvert tæller 0,75.

både inde på lectio og regnearket hos solrød gymnasium, står der 0,75 , hvorfor det?

burde det ikke være ligesom med Fysik B og Kemi B, hvor årskarakter tæller 0,75 mens eksamen tæller 1,5?

håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2010 af Bullerfnis84 (Slettet)

Jeg er overbevist om, at det er rigtigt med en vægtning på 0,75.

Det er ikke det samme som til fysik og kemi.

For at bestå det enkelte fag, så skal gns. for det fag (mundtlig og skriftligt) også være 2.


Svar #2
29. maj 2010 af æblemm (Slettet)

vægten er da 2,25 for faget så,  hvordan kan det egentlig være? det da ikk fair, hvis man stadig dividere med 3 fordi det 3 karaktere eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2010 af Bullerfnis84 (Slettet)

                     Årskarakter    Vægt          Vægtet     Eksamensk.     Vægt         Vægtet

Mundtlig     7                       0,75               5,25              4                  0,75          3

Skriftlig       2                       0,75               1,5           Ingen                Ingen         

                                              1,5                6,75                                  0,75            3

Gns.                                      6,75/1,5 = 4,5                                        3/0,75 = 4

Samlet gns.                         (6,75+3)/(1,5+0,75) = 4,33

Nu håber jeg ovenstående kommer til at se bare nogenlunde ud, og giver et billede af hvordan du skal finde dit gennemsnit - både for årskarakterer, eksamenskarakter og samlet.

Karaktererne er selvfølgelig bare eksempler, og viser, at du skal op i mundtlig, men ikke skriftlig :-) 


Svar #4
29. maj 2010 af æblemm (Slettet)

ahh nu jeg med så man dividere med (1,5+0,75) og ikke 3 ,, tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Karakter vægt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.