Matematik

Mat A eksamen

01. juni 2010 af annstistof (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej ..

Har været til eksamen i MatA i dag den 1. juni 2010.. Ville høre om nogen har en besvarelse på com de vil lægge ind eller sammenligne resultater?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. juni 2010 af pendan (Slettet)

I delprøve 1 (uden hjælpemidler) fik jeg flg resultater:

1. -2b^2  (er sikker på den er lidt forkert)

2. t = 1 (er meget sikker på denne her er rigtig)

3. 3 3/15 (tror den er forkert??)

4. 5/2 (tror den er rigtig)

5. y = 2x (??) 

6. x^2*1/3x^3+2x (denne her er sikkert forkert) 


Svar #2
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

jeg fik t=-1


Svar #3
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

sys du ikke den var svær?


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. juni 2010 af katzimatzi (Slettet)

 jeg synes den var okay svær, og i hvert sammenlignet med de andre år 


Svar #5
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

jaaa .. har du nogle resultater på opgaverne med?


Svar #6
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

hjælpemidler


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. juni 2010 af katzimatzi (Slettet)

 jeg tror jeg fik den første til 2*b^2 (er ikk sikker) og den anden til t=-1 og den tredje til 15/4 


Brugbart svar (1)

Svar #8
01. juni 2010 af pendan (Slettet)

ja jeg fik også den anden til t = -1 og den tredje til 15/4


Svar #9
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

jeg fik -2b^2


Brugbart svar (1)

Svar #10
01. juni 2010 af pendan (Slettet)

#9: Ja det gjorde jeg også


Svar #11
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

fedt main :) kunne virkelig godt tænke mig at sammenlingne resten af opgaver med hjælpemidler .. uden at lyde alt for krævende :)


Brugbart svar (1)

Svar #12
01. juni 2010 af theresek (Slettet)

jeg var også oppe i den. er der nogen, der ved, hvor mange point man får pr. opgave? og hvor karaktererne skiller mellem 7-10 og 10-12?


Svar #13
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

man kan vist få op til 10 point pr opgave ...


Brugbart svar (1)

Svar #14
01. juni 2010 af pendan (Slettet)

#12: man får 10 point pr. opgave .. dvs. 250 point i alt .. jeg finder lige linket med karaktererne :)


Brugbart svar (1)

Svar #15
01. juni 2010 af studine123 (Slettet)

Ok, my bad.


Svar #16
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

jamen det er vel også 10 point i alt for den samlede opgave med delopgaver


Brugbart svar (1)

Svar #17
01. juni 2010 af theresek (Slettet)

jeg har talt allesammen, i den forstand at jeg har talt fx a, b, c som tre uafhængige opgaver, og det giver 25 opgaver i alt, som #14 siger.

det lyder rigtig godt med linket! :D


Brugbart svar (1)

Svar #18
01. juni 2010 af pendan (Slettet)

#17: Værsgo linket http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Fagene/090918_standardomregningsskaler_helhedsintryk_hf_hfe_stx.ashx


Svar #19
01. juni 2010 af annstistof (Slettet)

Hvad fik folk opgave 7 til?


Brugbart svar (0)

Svar #20
01. juni 2010 af pendan (Slettet)

Opgave 7 har jeg desværre ikke på pc... men hvad fik i andre :)


Forrige 1 2 3 4 5 Næste

Der er 100 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.