Billedkunst

AT HJÆLP!

02. juni 2010 af diiidaaa (Slettet)

Hej Alle.  Det ville være super hvis i kunne hjælpe!?

- TID? Hvor længe skal den selvstændige fremlæggelse vare ? Og trækker det ned hvis man taler mere end det ? Må man godt ikke have været sin disposition igennem når tiden for den selvstændige fremlæggelse er ovre?

- STRUKTUR? Har valgt dansk og pyskologi  i miin AT. Tager udgangspunkt i Freud, og skal analysere og fortolke en bog med frued i baghovedet. Men hvis eg først skal gøre rede for alt det med Freud og hans teorier og derefter skal analysere og fortolke bogen så tager det alt for lang tid? Nogen ide om hvordan jeg skal gøre for at få mest muligt med, og hvordan jeg skal strukturer det ? Altså skal jeg først snakke pyskologi og bagefter dansk? Eller skal jeg blande det ? Og hvornår kommer de forskellige punkter ? F.eks metoder, analysen osv?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2010 af weee (Slettet)

Den selvstændige del skal vare 10min.

Det er helt klart bedst at du selv får afrundet.

Du har vel lavet nogle problemstillinger som afgrænser Freud, for ellers har du ret, så kunne du snakke i flere timer. Du skal fremlægge det der besvarer dine problemstillinger, "kort" og præcist.

Jeg brugte en vekselvirkning ml. fagene, men der er ikke nogen rigtig måde at gøre det på, det er sådan som det virker bedst, i forhold til en god struktur, tænk på de taksonomiske niveauer (rede gøre (fx. psykologi), analyse og fortolkning, diskuter og vurder).

Mht. hvornår du skal komme ind på metoderne, kunne du starte med at fortælle om de metoder du har brugt.

Håber det hjalp lidt


Skriv et svar til: AT HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.