Matematik

logaritmefunktion

04. juni 2010 af Problem (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej..

jeg skal: redegør for definitionen af logaritmefunktionen log(x) med grundtal 10 (inddrag her pilediagrammet med f(x) = 10^x, og udnyt, at f ο f^-1 (y)=y og f^1 o f(x)=x)

Jeg kan ikke finde ud af det spørgsmål... håber at nogen kan hjælpe mig!

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

logaritmefunktionen log(x) med grundtal 10 defineres her som den omvendte funktion til eksponentialfunktionen

f(x) = 10x .


Svar #2
04. juni 2010 af Problem (Slettet)

Ok..

hvad med det der inddrag piledia...... f(x) = x ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Jeg ved ikke lige, hvad dit pilediagram går ud på.


Skriv et svar til: logaritmefunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.