Tysk
Eiskaltes spiel... en venlig sjæl der vil kigge igennem for fejl?
12. marts 2005 af
Jannik (Slettet)
Hej, jeg har oversat så godt jeg kunne.. er der en der vil se om det er godt nok?.. og evt. rette fejl?.. oversat fra DK til tysk.
På forhånd tak, Jannie..
Undertiden kan man i avisen læse om mennesker, der forsvinder sporløst.
Familierne henvender sig som regel til myndighederne for at få hjælp, men
det lykkes dem kun i nogle tilfælde at finde de savnede. Familie og venner
plager sig selv med spørgsmål, som ingen kan besvare. Man ved ikke, hvorfor
de er forsvundet, hvad der er sket med dem, og hvor de befinder sig. Af og til
dukker de dog op af sig selv, eller de pårørende får et livstegn fra dem.
Jeg-fortælleren i den følgende fiktive historie har selv som niårig forladt sit
hjem uden at sige hvorfor. Mere end 10 år senere fortæller han imidlertid,
hvorfor han stak af, men vi får ikke at vide, hvordan han har klaret sig i mellemtiden.
?
Ab und zu kann man in der Zeitung von Menschen lesen, die spurlos verswinden. Die
Familien wenden sich in der Regel an die Behörden, um Hilfe zu bekommen, aber es gelingt ihnen
nur in einigen Fallen, die Vermissten zu finden. Die Familie und die Freunde plagen sich mit Frage
die niemand beantworten kann. Man weiss nicht, warum sie verschwunden sind, was mit ihnen
passieret ist, und wo sie sich befinden. Ab und zu tauchen sie von sich selbst wieder auf, oder die
Angehörigen bekommen ein Lebenszeichen von ihnen.
Der Ich-Erzähler in der folgenden fiktiven Geschichte hat selbst als 9-jährig sein Heim
verlassen ohne warum zu sagen. Mehr als 10 Jahre später erzählt er aber, warum er abhaute, aber
wir bekommen nicht zu wissen, wie er in der Zwischenzeit durchkam.
På forhånd tak, Jannie..
Undertiden kan man i avisen læse om mennesker, der forsvinder sporløst.
Familierne henvender sig som regel til myndighederne for at få hjælp, men
det lykkes dem kun i nogle tilfælde at finde de savnede. Familie og venner
plager sig selv med spørgsmål, som ingen kan besvare. Man ved ikke, hvorfor
de er forsvundet, hvad der er sket med dem, og hvor de befinder sig. Af og til
dukker de dog op af sig selv, eller de pårørende får et livstegn fra dem.
Jeg-fortælleren i den følgende fiktive historie har selv som niårig forladt sit
hjem uden at sige hvorfor. Mere end 10 år senere fortæller han imidlertid,
hvorfor han stak af, men vi får ikke at vide, hvordan han har klaret sig i mellemtiden.
?
Ab und zu kann man in der Zeitung von Menschen lesen, die spurlos verswinden. Die
Familien wenden sich in der Regel an die Behörden, um Hilfe zu bekommen, aber es gelingt ihnen
nur in einigen Fallen, die Vermissten zu finden. Die Familie und die Freunde plagen sich mit Frage
die niemand beantworten kann. Man weiss nicht, warum sie verschwunden sind, was mit ihnen
passieret ist, und wo sie sich befinden. Ab und zu tauchen sie von sich selbst wieder auf, oder die
Angehörigen bekommen ein Lebenszeichen von ihnen.
Der Ich-Erzähler in der folgenden fiktiven Geschichte hat selbst als 9-jährig sein Heim
verlassen ohne warum zu sagen. Mehr als 10 Jahre später erzählt er aber, warum er abhaute, aber
wir bekommen nicht zu wissen, wie er in der Zwischenzeit durchkam.
Svar #1
13. marts 2005 af Fingersen (Slettet)
Ab und zu kann man in der Zeitung von Menschen lesen, die spurlos vers(ch)winden.
Die Familien wenden sich in der Regel an die Behörden/,/ um Hilfe zu /bekommen/(kriegen), aber es gelingt ihnen
nur in einigen F/a/(ä)llen, die Vermissten zu finden.
Die Familie und die Freunde plagen sich mit Frage(n,)
die niemand beantworten kann.
Man wei/ss/(ß) nicht/,/ warum sie verschwunden sind, was mit ihnen
passier/e/t ist, und wo sie sich befinden.
Ab und zu tauchen sie von sich selbst wieder auf, oder die
Angehörigen bekommen ein Lebenszeichen von ihnen.
Der Ich-Erzähler /in/ der folgenden fiktiven Geschichte hat selbst als /9-/(neun)jährig(er) sein Heim
verlassen(,) ohne warum zu sagen.
Mehr als 10 Jahre später erzählt er aber, warum er abhaute, aber
wir /bekommen nicht zu wissen/(erfahren nicht), wie (sich) er in der Zwischenzeit durch(ge)k/a/(o)m(men) (hat).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Die Familien wenden sich in der Regel an die Behörden/,/ um Hilfe zu /bekommen/(kriegen), aber es gelingt ihnen
nur in einigen F/a/(ä)llen, die Vermissten zu finden.
Die Familie und die Freunde plagen sich mit Frage(n,)
die niemand beantworten kann.
Man wei/ss/(ß) nicht/,/ warum sie verschwunden sind, was mit ihnen
passier/e/t ist, und wo sie sich befinden.
Ab und zu tauchen sie von sich selbst wieder auf, oder die
Angehörigen bekommen ein Lebenszeichen von ihnen.
Der Ich-Erzähler /in/ der folgenden fiktiven Geschichte hat selbst als /9-/(neun)jährig(er) sein Heim
verlassen(,) ohne warum zu sagen.
Mehr als 10 Jahre später erzählt er aber, warum er abhaute, aber
wir /bekommen nicht zu wissen/(erfahren nicht), wie (sich) er in der Zwischenzeit durch(ge)k/a/(o)m(men) (hat).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Eiskaltes spiel... en venlig sjæl der vil kigge igennem for fejl?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
